Amsterdam Conference Centre

DICA Congres 2019

Bezoek

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage is een niet te missen hotspot tijdens jouw bezoek aan Amsterdam. Dé bruisende ontmoetingsplek in het hart van de stad. Eén ding staat vast; er valt altijd wat te beleven in het unieke historische gebouw! Ga je een prachtige tentoonstelling bekijken, heb je zin in een smaakvolle lunch tijdens het citytrippen of zoek je liever het avontuur op? Je vindt het allemaal in de Beurs van Berlage.

Bezoek website

Op vrijdag 21 juni 2019 organiseert DICA haar jaarcongres. Het programma voor 2019 is kort en krachtig en dit jaar op vrijdag. Het jaarthema luidt: Kwaliteitsregistratie: What’s in it for me? 

Kwaliteitsregistratie: what’s in it for me?

Op vrijdag 21 juni 2019 organiseert DICA haar jaarcongres. Reserveert u deze datum gelijk in uw agenda? Het programma voor 2019 is kort en krachtig en dit jaar op vrijdag, maar als vanouds in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het jaarthema luidt: Kwaliteitsregistratie: What’s in it for me? 

Gebaseerd op het thema bieden wij een divers programma aan waarin de laatste updates over de verbeteringen in de gezondheidzorg in de dagelijkse praktijk worden gedeeld.

Het congresprogramma ontwikkelen wij voor medisch specialisten, verpleegkundigen, kwaliteits- en registratiemedewerkers en overige industry-professionals. Hiermee willen wij de verschillende perspectieven, op zowel macro- als microniveau, met best practices aan de orde stellen.

Wij garanderen een congres dat voor ieder aangeschreven doelgroep de moeite waard is.

 

Meer informatie & aanmelden

Het congres is bestemd voor patiënten, artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen in de zorg en vertegenwoordigers van patiënten, ziekenhuizen en zorgverzekeraars.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de DICA website.

 

Aanmelden

Hotspot since 1903

Al sinds het jaar 1903 is de Beurs van Berlage een internationale hotspot met charme. Een gebouw met grandeur. Maar ook ‘the place to be’ in de ziel van Amsterdam waar elke dag bijzondere dingen gebeuren. Evenementen, beurzen, exposities en congressen van wereldformaat.

Bekijk alle showcases

Ontdek de beurs

Is uw belangstelling gewekt en wilt u graag verder praten over de mogelijkheden voor úw congres of evenement? Wij staan voor u klaar!

Contact