Amsterdam Conference Centre

GOTO Amsterdam 2019

Bezoek

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage is een niet te missen hotspot tijdens jouw bezoek aan Amsterdam. Dé bruisende ontmoetingsplek in het hart van de stad. Eén ding staat vast; er valt altijd wat te beleven in het unieke historische gebouw! Ga je een prachtige tentoonstelling bekijken, heb je zin in een smaakvolle lunch tijdens het citytrippen of zoek je liever het avontuur op? Je vindt het allemaal in de Beurs van Berlage.

Bezoek website

GOTO Conference is een conferentie voor softwareontwikkeling die is ontworpen voor ontwikkelaars, teamleaders, architecten en projectmanagers en is ‘georganiseerd voor ontwikkelaars door ontwikkelaars’. Als softwareontwikkelaars en architecten wilden we een geweldige sociale en leerervaring creëren.

Waarom wij GOTO Amsterdam organiseren

We geloven dat leren een levenslang proces is, daarom creëren we ontwikkelaarsconferenties voor ontwikkelaars. Dat is wat ons drijft om de beste ontmoetingsplaats te creëren voor innovators en thought leaders. In 2019 keert GOTO Amsterdam terug voor zijn negende editie. Doe mee en laat je inspireren!

Meer informatie & tickets

Ga voor meer informatie over de conferentie, het schema, de sprekers en de masterclasses naar de website van GOTO Amsterdam.

Tickets

Boek uw hotelkamer

Bezoekt u GOTO Amsterdam 2019 en bent u op zoek naar een hotel in de buurt van de Beurs van Berlage?

Onze hotel services heeft ervoor gezorgd dat er tijdens GOTO Amsterdam 2019, op loopafstand van de Beurs van Berlage, voldoende hotelkamers beschikbaar zijn. U kunt direct vanuit een selectie hotels een kamer boeken. Contracten zijn getekend met gerenommeerde hotels van verschillende categorieën, zodat de beste tarieven en voorwaarden gegarandeerd zijn.

Boek uw hotelkamer

Hotspot since 1903

Since the year 1903 the Beurs van Berlage has been a charming international hotspot. A building with grandeur and the place to be in the soul of Amsterdam where special things happen every day. Events, fairs, exhibitions and prestigious conferences.

View the showcases

Want to know more?

Are you interested and would you like to further discuss the possibilities for your conference or event? We are ready!

Contact