HR officer

Afdeling HR

Visit

Beurs van Berlage

The Beurs van Berlage is a hotspot that cannot be missed during your visit to Amsterdam. It is the vibrant meeting point in the heart of the city. One thing is certain, there is always something to do in the unique historical building! Have a bite to eat in one of our restaurants, visit the Tony's Chocolonely shop for the tastiest chocolate, order the most delicious fish dishes in The Seafood Bar, rent a bicycle or use one of the lockers in the Bike Rental and discover the secrets of Sherlocked. Check out events and the expositions in our calendar.

Visit website

De Beurs van Berlage is per direct op zoek naar een 

HR officer 

(fulltime/38 hr. pw.) 

De Beurs van Berlage is een diverse en inclusieve organisatie op één van de mooiste locaties van Amsterdam! En daar zijn we heel trots op. Onze collega’s zorgen dat onze klanten en gasten met een onvergetelijke ervaring naar huis gaan. En dat doen zij met heel veel passie en toewijding. Zou je graag je bijdrage leveren aan een excellente HR dienstverlening zodat onze (allerleukste en beste) collega’s iedere dag weer met een plezier naar de Beurs blijven komen?  En wil je je graag verder ontwikkelen in het HR vak en is persoonlijke gastvrijvrijheid je tweede natuur, dan willen we je graag leren kennen! 

Jouw rol  

Als HR Officer zorg je samen met de management assistent en HR manager voor de uitvoering van ons 5-sterren klasse HR beleid. Je zorgt voor een perfecte onboarding van nieuwe collega’s en je zorgt dat alles voor onze bestaande collega’s tot in de puntjes geregeld is. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze HR administratie (Exact HR) en het administratief verwerken en uitvoeren van het proces van instroom, doorstroom en uitstroom. Je bereidt de HR mutaties voor zodat de salarisadministratie deze kan verwerken. Jij staat graag voor andere klaar en bent praktisch in je werk.  

Over de Beurs van Berlage 

De Beurs van Berlage is niet de nieuwste ‘place to be’ in Amsterdam, maar wel een van de bekendste. Al sinds 1903 is de indrukwekkende Beurs een regelrechte internationale hotspot. Een dynamische plek, midden in de stad, waar elke dag spannende dingen gebeuren; congressen, evenementen, feesten, beurzen, tentoonstellingen en nog veel meer, in een gebouw met een oppervlakte van 16.000 m² en een capaciteit van 200 tot 2.600 gasten. Het is onze ambitie om onze gasten een fantastische en unieke ervaring op 5-sterrenniveau te bieden. Elke dag weer. 

Taken en verantwoordelijkheden 

Je zorgt dat al onze HR processen soepel verlopen en bent administratief sterk! Onderdeel van de taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.: 

 • Je beantwoordt vragen van collega’s en geeft uitleg over onze personeelsregelingen. 
 • Je zorgt dat alle zaken intern aangevraagd en geregeld worden voor onze (nieuwe) collega’s 
 • Je verwerkt personeelsmutaties en zorgt dat de administratieve verwerking goed geborgd wordt. 
 • Je stelt arbeidsovereenkomsten, bruikleen-studieovereenkomsten, addenda en brieven op. 
 • Je verwerkt dagelijks verzuimgegevens en zorgt voor een correcte registratie in ons roostersysteem. 
 • Je zorgt dat de digitale personeelsdossiers actueel en volledig zijn. 
 • Je ondersteunt bij het administratieve proces van verzuim en re-integratie. 
 • Je ondersteunt in het roosterproces en het goedkeuren van de urenregistratie. 
 • Je stelt functieprofielen op en wervingsteksten en plaatst deze via de verschillende wervingskanalen. 
 • Je bereidt rapportages voor en zorgt voor opvolging. 

Wat breng jij 

5-sterren zorg voor onze gasten begint bij 5-sterren zorg voor onze medewerkers. We zoeken een HR Officer die zich in het volgende herkent:  

 • Je bent Integer; 
 • Je bent iemand die graag wil leren en je hebt de wens jezelf continu te verbeteren;  
 • Je bent van nature gestructureerd en administratief sterk en je werkt projectmatig; 
 • Je krijgt energie van werken in de hospitality branche, je hebt een dienstverlenende houding; 
 • Je bent zelfbewust en sociaal bewust; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
 • In de Engelse taal kan je in woord goede gesprekken voeren; 
 • Je neemt initiatief en bent iemand die een sprintje trekt om zaken af te ronden; 
 • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam. 

Wanneer verras je ons 

 • 5-sterren kwaliteit en service vanuit persoonlijke gastvrijheid en representatief zijn, is voor jou vanzelfsprekend, je begrijpt wat wij daarmee bedoelen! 
 • Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden voelt de omgeving zich welkom en je verrast ons vanaf de eerste kennismaking met jouw persoonlijke gastvrijheid. 

Kom je bij 'onze' Beurs werken? De Beurs van Berlage is een diverse en inclusieve organisatie. Wij zijn een hecht, divers en professioneel team. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en ontdekken graag welke waardevolle bijdrage jij kan leveren. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt, we verwelkomen je van harte. Wat verder nog van belang is om te weten:  

We vinden persoonlijke gastvrijheid, samenwerken, ondernemen, betrokkenheid en leren waardevolle thema's die bijdragen aan onze 5 sterren kwaliteit en service; 

 • Je komt terecht in een dynamische werkomgeving, midden in het centrum van Amsterdam; 
 • We bieden je een fulltime arbeidsovereenkomst (38 hr./pw.) voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband: Schaal 5/6/7, indeling afhankelijk van ervaring; 
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s: hogere salarisschalen dan die van de CAO.  
 • Natuurlijk is er een telefoon, reiskosten en pensioenregeling, 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) per jaar, 3 ATV per jaar- en vitaliteitsdagenregeling. 
 • Iedere dag staat er een voortreffelijke uitgebreide lunch voor je klaar. 

Nog steeds enthousiast over deze functie?  

Heb je nog vragen? Dan kun je voor inhoudelijk informatie altijd telefonisch contact opnemen met Anouk de Klerk, HR manager via 020 530 4141. Of stuur je persoonlijke motivatie met CV naar werken@beursvanberlage.com ter attentie van Anouk de Klerk (sluitingsdatum 22 nov 22:00). Op donderdag 23 november nemen we telefonisch contact op om een kennismaking in te plannen. Op maandag 27 november zullen de eerste gesprekken plaatsvinden en we vragen je alvast rekening te houden met een tweede gespreksronde op woensdagochtend 29 nov. Pre-employment controle en assessment voor inzicht in teamdynamiek maken onderdeel uit van onze wervingsprocedure.